Välkommen till en härligt inspirerande och upplyftande dag på temat mantra, ljud och klang! Mantran är en central del av Kundaliniyogatraditionen och denna dag får vi besök av Klas och Annki från Stockholm Kundaliniyogacenter som är mycket kunniga inom detta område. De bjuder på ett härligt kundaliniyogapass till levande musik, meditation, sång och djupavslappnande gong- och klangvila. De kommer också att berätta om mantran, hur de fungerar och hur du kan göra din chanting mer effektiv och djupgående.

Välkommen på en vibrerande upplevelseworkshop i gott yogiskt umgänge!

Inga förkunskaper krävs, du är varmt välkommen precis som du är.

LÄRARE
Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl bor och verkar i Stockholm. De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.
Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

ANMÄLAN & BETALNING
Anmälan gör du genom att betala in 595 kr till BG 736-6164 OCH reservera din plats i bokningssystemet. Anmälan är bindande.

Sat Nam och varmt välkommen!