Referenser

 citatteckenDetta är verkligen yoga för alla. Pia instruerar tydligt och med stort kunnande och betonar att vi alla är individer med olika förutsättningar som strävar åt samma håll. Både enklet och svårt! Gongen är ett kapitel för sig som bara måste upplevas. Grundkursen var en eye opener. Lokalen central och precis rätt. /Bodil

citattecken

Hej Pia!
Jag tänkte skriva några rader till dig angående den underbara kundaliniyogan på fredagarna med dig!
Passen är så välgörande för mig och jag känner mig ordentligt avslappnad och energin kommer efter ett rofyllt och harmoniskt pass. Meditationen är lite krävande för kropp och själ men dock så givande.
Roligt är också att dina pass är så omväxlande. Alla kroppsdelar får sina övningar och det blir aldrig tråkigt.
Du har ett sätt att hålla i dina yogapass, som tilltalar mig som person och visar om och om din professionalitet i ämnet.
Tack än en gång att du finns tillgänglig på fredagarna. Bästa avslutningen på veckan och bästa början på helgen.
Med vänlig hälsning
Bärbel Büser- Saksi

citattecken

Att gå på yoga hos Pia på Framgångspraktiken har för mig inneburit att min kropp blivit smidigare och starkare. Dessutom stärker yogan mig mentalt, ökar min energi och mitt fokus. Yogapasset är för mig en av veckans höjdpunkter. Ett tillfälle som jag inte vill missa. Pia har en lugn och behaglig framtoning. Hon är kunnig och leder oss genom passet med trygghet, men utmanar oss också att orka lite till. / Ritha

citattecken

En varm och ombonad miljö med en fantastisk Pia som yogalärare. Rekommenderas varmt. / Ellika

 

citattecken

Härlig yoga i mysiga lokaler där höjdpunkten är vilan efter med den härliga gongen. / Annki

 

citattecken

Bästa yogan i mysiga lokaler. Avslappnande och stärkande!
Kan varmt rekomendera detta ställe. / Elisabeth

citattecken

Jag har ett intensivt arbete med krav från många olika håll, då är ett lunchpass med gong-avslappning ett skönt avbrott. Yogan mjukar upp kroppen och med hjälp av gongens ljud slappnar jag av. Det blir en stund för vila och återhämtning. Lunchen tar lite längre tid men det är tid som känns rätt att lägga då jag får en nystart på veckan och kommer tillbaks till jobbet full av energi. Det bästa är att energin räcker över hela helgen.  / Jonas

citattecken

Yoga i framgångspraktikens trevliga lokal känns bra. Pia är lugn och stillsam som lärare, hon skapar en rofylld stämning, något som jag uppskattar med yoga som träningsform. Jag utövar kundalini yoga som komplement till den vardagliga träningen, andningen är i fokus i varje övning och det känns som övningarna skapar en positiv känsla i kroppen, det känns bra helt enkelt. / Patrik

Välkommen att boka Yoga online!

Boka tid