Om Pia

Pia Hidenius

 

I början av 2000-talet var jag i ett vägskäl i mitt liv. Jag kände ett behov av förändring i mitt arbetsliv och önskade personlig utveckling på ett djupare plan.

Jag påbörjade en resa med att utveckla min självkännedom, klargöra vad jag vill och fann metoder för att sätta vision och mål på ett effektivt sätt. Jag tog hjälp av mental träning och meditation för att hitta och uppnå mina mål i arbetslivet. I samband med det träffade jag en person som inte svarade på mina frågor, utan envist bollade tillbaka dem till mig själv. Känn in! Vad resonerar inom dig? Det blev tydligt att svaren på mina frågor inte fanns hos andra utan hos mig själv. Här lades grunden för mitt intresse för coachning och jag började jobba med att vägleda andra inom jobb och karriär. Jag utbildade mig till coach några år senare och startade mitt eget företag, Framgångspraktiken.

Parallellt med min resa att hitta rätt i arbetslivet jobbade jag med min önskan om personlig utveckling, mer balans i tillvaron och bättre hälsa. Jag hade upplevt svårigheter med att hitta en tillräcklig balans i livet, kände mig stressad och otillräcklig, hade låg energinivå, återkommande infektioner och ont i ryggen, som resulterade i en ond cirkel. Genom yoga och meditation skapade jag successivt nya vanor, utvecklade min förmåga att hushålla med min energi och lyssna till kroppens behov och min egen inre kompass. Detta resulterade i att den negativa spiralen bröts och utvecklingen vände.

Längtar du också efter förändring? Kanske vill du kalibrera din hälsa, motståndskraft mot stress, känna mer lugn, balans, kraft och närvaro i kropp och sinne? Kanske vill du hitta en ny inriktning i livet och arbetslivet, sätta gränser och fatta bättre beslut? Kanske vill du hitta din unika väg framåt där dina styrkor och din unika potential får komma till uttryck? Kanske vill du bara ha en stunds lugn och ro med dig själv då och då?

Min önskan är att dela med mig till dig av de verktyg och metoder som har hjälpt mig så att du också kan uppleva mer av just det du vill ha i ditt liv. Jag har 15 års erfarenhet av karriärvägledning och har stöttat hundratals klienter att komma vidare i arbetslivet. Här på LinkedIn hittar du rekommendationer och referenser för mig som karriärrådgivare och coach. Jag har utövat yoga i 15 år och undervisat i 8 år. Här hittar du referenser för mig som yogalärare.

Välkommen att ta del av effektiva tekniker för att uppnå dina mål!

Jag önskar dig allt gott på din resa!

Mitt företag

För mig är det viktigt att vi följer vår egen väg framåt i livet vad gäller såväl karriär, som personlig utveckling och hälsa. I en tid av informationsöverflöd, forskningsrapporter och självhjälpstips har vi allt att vinna på att skifta fokus utifrån och utveckla vår förmåga att lyssna inåt för att finna vad som passar var och en av oss bäst. På så sätt blir vi framgångsrika. Med framgång menar jag ”att gå framåt”, utvecklas och hitta sin egen väg i livet. Jag har valt att kalla mitt företag för Framgångspraktiken för att min ambition är att med konkreta verktyg och metoder kunna bidra till framgång – din egen väg framåt i livet. Både yoga och coachning är fantastiska tekniker som ökar vårt medvetande om oss själva och våra behov och coachning bidrar med att göra vår färd framåt målinriktad, tydlig, strukturerad och effektiv.

Personligt

Jag bor med min man och två barn i Norrköping. Förutom att vara med familj, släkt och vänner, tycker jag om att tillbringa tid i naturen, promenera, plocka svamp eller bär. Eftersom jag älskar yoga deltar jag varje år i yoga-retreater och vidareutbildningar. Som yogalärare utövar jag yoga varje dag och strävar efter ständig utveckling, fördjupning och nya vanor som hjälper mig på min väg.

Förutom yoga älskar jag musik och går gärna på konserter och musikfestivaler. Som yogalärare får jag använda mig av musik och sound genom mantran, Gong och Reggae-yoga. För övrigt har jag bott i Uppsala i tio år, där jag träffade min man och där våra barn föddes. Jag jobbade inom biståndsbranschen i Stockholm och vid ett forskningsinstitut i Uppsala innan jag flyttade till Norrköping.

Kontakta mig

Välkommen att boka Yoga online!

Boka tid